2015. február 4., szerda

Briant szülinapomra :)

„A jellem képesség arra, hogy megvalósítsuk elhatározásunkat, amikor a döntésünket kiváltó hangulat már elmúlt.”~Brian Tracy

2014. novemberében Szabó Péter szervezése által zártkörű előadást tartott Budapesten, így volt szerencsém személyesen is találkozni Brian Tracy, világhírű, amerikai motivációs trénerrel. Fantasztikus élmény volt számomra! Élőben Brian egy igazi úr, higgadt, de barátságos, szilárd jellemű, életerős, hiteles.
Kicsit több mint három éve, amikor a tudatos önfejlesztés útjára léptem (na jó, gurultam :) hallgattam először Brian Tracy-t, aki a fülemen és a gondolataimon keresztül belopta magát a szívemben, s most már a hétköznapi gondolkodásomba is.  Igaz, mondanivalóját először én inkább a hétköznapi életemre, kapcsolataimra adaptáltam, s csak később a munkaügyeimre. A Főnix szeminárium teljesen lenyűgözött, az összetettsége, praktikussága, stílusa. Brian, a „tanmenetben” felvonultat számos, a gyakorlatban jól bevált döntéshozatali módszert, és megtanít arra, hogyan oldhatók fel a leggyakoribb feszültséggócok. Praktikus ötleteket ad az egyén saját csúcsteljesítményének eléréséhez, méghozzá nem csupán a munkában, hanem a magánélet bizonyos területein is. Megismerteti a résztvevõkkel a vállalkozói szemléletű és sikerorientált gondolkodás elsajátításának, a személyiség és az önbizalom fejlesztésének módszereit. Brian Tracy-nél megjelennek olyan tanítások, mint például a reaktív és analitikus elme, régebben belénk vésődött negativitások leküzdése. Szinte átprogramozza agyunkat (persze jó értelemben), edzi szellemünket, és rávezet bennünket arra, miként találhatjuk meg a bennünk - mindenkiben - rejlõ képességek teljes kibontakoztatásának színterét. 


Valahányszor ezt a fantasztikus előadót hallgatom, akár felvételeken, akár élőben teljesen új erőre kapok, csak úgy záporoznak az új ötleteim, magabiztosnak és motiváltnak érzem magam.
Szabó Péternek, a Sikertérkép alapítójának köszönhetően Brian újra ellátogat Magyarországra – pont a születésnapomon :) - és 2 napos zártkörű tréninget tart. A kedvezményesebb belépő 997€, amit 2015. febr. 14-ig kellene átutalni. Nagyon szeretnék eljutni erre a képzésre, ezért a barátaim/ismerőseim tanácsára gyűjtésbe kezdtem.

Ha tényleg komolyan gondoljátok, íme a számlaszám:
Oláh-Koppány Andrea
10102093-18043300-01003009

Bármennyivel szeretnél támogatni, ha utalsz előre is nagyon köszönöm!
Mindent, amit ott tanulhatok, arra fogom fordítani, hogy a még többet hozzak ki magamból és még jobban segíthessek másoknak!




Ui.: ismertek még egy olyan embert, aki a szülinapján tanulni szeretne??! :) 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése