2015. augusztus 8., szombat

Gondolatok időkapszulája 2002-ből

TDK-ra mentett retró anyagok kerültek a kezembe, afféle időkapszula 13 évvel ezelőttről: Levelek fotók, zenék, netről leszedett képek, Wordben megörökített gondolatok. Karakán, bár kissé álmodozó csaj voltam, kimaradt kamaszkorral. Akkoriban még otthon, vidéken éltem, a családon kívül férfimintám csak a tévéből és a sok olvasástól remekül fejlett fantáziámból volt...Azért jót mosolyogtam magamon és olyan jó érzés visszanézni a régi élet tükrét, látni honnan hova jut az ember, mennyi minden változott, történt azóta... :)

  "Az igazi

Amióta világ a világ, léteznek ideálok. Gondoljunk csak például arra, hogy már az ókori görögök is micsoda Adonisz-testű férfiszobrokat formáztak meg márványból.
            Én azt hiszem minden kornak és korosztálynak meg van a maga ideálja. Hiszen egy 60 éves nagymamakorú asszonynak nem valószínű, hogy ugyanaz az „álma”, mint egy 16 évesnek. Ahogy az ember öregszik változnak az elvárásai, csökkennek vagy éppen nőnek az igényei, megpróbálja reálisabban nézni a dolgot. Mert mik egy 60 éves asszony igényei pl.: egy társkereső hirdetésnél? Biztos anyagi háttér(nyugdíj) egy csendes kis lakás, és ha az illető úr egy fokkal szebb az ördögnél, már jó arra, hogy a további években eléldegéljen vele. A 25-40 éveseknek már: 2 diploma, autó, lakás, jó megjelenés, biztos anyagi háttér(nettó min. 100 ezres fizetés)kellene, amire lehetne építeni a jövőt, tervezni a családot, otthont. Viszont egy fiatal lánynak nem ez kell; szerelem, kaland, szórakozás. Ezek persze nagyon sarkított megfogalmazások, s talán egy kicsit túlzóak, de érzékeltetik a korosztályok igényeinek változását, amin egyszer mindenki átesik. Gyakran halljuk azt a szót „tinibálvány”, a fiúknál ez általában Britney Spearst, a lányoknál régebben DiCapriót jelentett, ezek is változnak pl.: Shakirára és Ben Affleckre. 13 évesen odavoltam Brianért a BSB-ből. De hol van már a tavalyi hó?! Ha ma meglátom egy pár évvel ez előtti klipjüket csak mosolygok és magamban azt kérdezem: mi tetszett nekem annyira ezen a kockafejű pasin? Összegezve a tinibálványok: zenészek, színészek örökké elérhetetlenek maradnak, de olyan jó egy kicsit beléjük szeretni!


            Amióta az eszemet tudom nekem egy magas, fekete hajú, kreol bőrű, kék szemű férfi volt az álmom, aki alól úgyszólván már csak a fehér ló hiányzik. Álomkép marad: tudom! Mert ha valaha is találnék ilyen férfit, előjönnének a belső elvárásaim. Legyen: okos, ügyes energikus, találékony (pl.: ha egy lakatlan szigeten ragadnánk) szorgalmas, kifürkészhetetlen, gyengéd legyen az ölelése (de a karja éppoly erős, mint amilyen gyengéd a szíve) a csókja tüzes és szenvedélyes, ja és szeressen! Szóval alapjáraton nincs ilyen pasi, ezek csak kislányos vágyálmok. De ha létezne biztos lenne hibája is pl.: lehet, hogy lusta lenne, büdös vagy ápolatlan, inna és dohányozna, hűtlen lenne vagy állandóan focit nézne a tévében és vedelné a sört… Pfújjj!..." (2002)

További találatok:
- 113 db macskás kép
- 19 db kutyás kép
- 23 szerelmes-fotós idézet a nagyvilágból
- 50 db khm... művészi pasis kép és egy egész mappányi Drew Fuller :)
- riportok és vizsga anyagok a rádiósképzéshez
- üzleti- és reklámterv már 2005-ből
- Családi mappák
- tananyagok
- régi (akkori) zenék (trance, dance, techno vol.összes, Scooter, Kyle M., ERA, Safri Duo, Brooklyn Bounce, SASH! stb.)

Akkoriban imádtam rajzolni, egy-egy zeneszám igencsak megihletett...
Ha megtalálom a FÉRFI rajzom feltöltöm, ígérem... :)

Azért voltak zsánereim...






Még egy mosoly... :)

Íme egy kis részlet egy 2004-es marketing- és üzleti tervből, amit 3 fős csapatmunkában készítettünk a Szinergia marketing évfolyamán, természetesen zéró tapasztalat és komolyabb grafikai szoftver nélkül... azonban a többi részlet miatt jelest érdemelt.

Mellékesen megleltem a bizonyítványom is. Akkoriban a szlogen és reklámszövegírás vonzott legjobban, kár, hogy sosem dolgozhattam a szakmában. Rögtön a suli után a Müpában kezdtem dolgozni, ennek lassan 11. éve.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése